Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Recuperare creante comerciale
Brand
123456
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pro Business Solutions, companie specializata in managementul creantelor, asigura clientilor sai cel mai rapid si eficent sistem de recuperare a debitelor/creantelor cu acoperire in toata tara.

Profesionalismul, experienta si flexibilitatea de care dispunem ne permit sa dezvoltam o gama larga de solutii integrate pentru managementul si recuperarea creantelor, destinate tuturor tipurilor de companii, atat la nivel national cat si international.

Avem ca obiectiv determinarea debitorului sa plateasca sumele restante cu dobânzile, majorările şi penalităţile aferente şi permanenta monitorizare a îndeplinirii obligaţiilor de plată.

Procedura de recuperare a creantelor implica o faza extra-judiciara, amiabila, si o faza judiciara, asigurata prin parteneriatele incheiate cu numeroase cabinete de avocatura din intreaga tara.

Adoptam o politica de pret bazata pe comisioane de succes, percepute ca procent din suma efectiv recuperata.

Etapele colaborarii :

A. SEMNAREA CONTRACTULUI SI PRELUAREA DOSARULUI:
Documentatia poate fi transmisa de catre client prin posta, fax, email ori suport electronic.

B. INVESTIGARE DEBITOR
Strangerea informatiilor cu privire la debitor si situatia economica si financiara a acestuia, identificarea si investigarea proprietatilor debitorului, evaluarea bunurilor detinute, identificarea sediulu, a asociatilor si administratorilor, a domiciliului acestora, etc.

C. DEMARAREA SI DESFASURAREA PROCESULUI DE RECUPERARE AMIABILA
Transmiterea de notificari, discutii telefonice si directe cu debitorul. Negocierile cu debitorul se realizeaza conform mandatului de reprezentare, care stabileste limitele minime de negociere (diminuari de penalitati / dobanzi, reesalonari, alte tipuri de conditii).

D. CONCILIERE DEBITOR
Desfasurarea procedurii de conciliere conform legislatiei in vigoare.

E. DEMARAREA PROCEDURII JUDICIARE
In masura in care, in ciuda tuturor demersurilor realizate, debitorul nu va achita creanta, se va demara procedura judiciara.

F. OBTINEREA TITLULUI EXECUTORIU SI PUNEREA LUI IN EXECUTARE
Asistenta si reprezentarea clientului pe tot parcursul dosarului de executare in relatiile cu instantele de judecata si executorul judecatoresc.

G. RECUPERAREA DEBITULUI.
Recuperarea efectiva a creantei dvs.

H. REALIZAREA OBIECTULUI CONTRACTULUI
Din Gura in Gura